Ambitieklas Bovenbouw

De lat ligt hier hoger dan bij de andere leerjaren.

Ambitieklas-bovenbouw 13 t/m 18 jaar
Deze klassen zijn er omdat een klein deel van onze leerlingen zich sneller ontwikkelt dan gemiddeld. Ben jij een zeer gemotiveerde leerling die er voor 100% voor wil gaan? Geef dit aan bij de docenten. Wie weet nodigen we je uit voor een Ambitie-intakegesprek. In 2018 werken de Ambitieklassen toe naar de professionele en échte musical ‘Fame’. Vanaf 13 jaar kun je in aanmerking komen voor onze bovenbouw ambitieklassen.

Mamagaai presenteert de échte originele musical ‘Fame’!

De bovenbouw ambitieklas-leerlingen spelen, zingen en dansen in deze waanzinnige musical!

De musical FAME vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. FAME neemt het publiek mee langs hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken dat nodig is om de ultieme droom te bereiken. Onvergetelijke liedjes, hartverwarmende personages, beenwarmers en dansen op een taxi: FAME de Musical is een voorstelling voor jong en oud. Voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die droomt, of ooit droomde, van een plek in de spotlights.

Musical Fame Junior  is te zien 17,18 maart 2018 in Theater de Luifel in Heemstede.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017