Festival en Mamagaos

Mamagaai-festival-weekeind’ 13 t/m 16 jaar
Dit festival organiseren wij 1 x per jaar en is speciaal voor onze leerlingen uit leerjaar 3 + 4. Tijdens dit weekeind treden de verschillende bovenbouwgroepen op met hun eigen voorstelling in Theater de Luifel. Naast het ‘gewone’ publiek nodigen we alle bovenbouwleerlingen uit om naar elkaars voorstelling te komen kijken. Onze bovenbouw-leerlingen hoeven hier niet voor te betalen. Het is een weekeind dat vol staat van creativiteit, gezelligheid en feest. De zaterdagavond is de bonte-avond met maffe sketches van docenten die optreden. De avond eindigt met een vette disco!

‘Mamagaos’! De leukste manier om ons seizoen mee af te sluiten!
We sluiten met jullie (leerjaar 3 + 4) het seizoen af met deze knettergezellige avond. De laatste 2 lessen staan volledig in het teken om de invulling van ‘Mamagaos’ te bedenken én te organiseren. Het is volledig jullie avond, dus jullie bepalen het thema, de sfeer en hoe deze avond eruit gaat zien. We maken er een vet feest van!

 

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017