Docenten en teamleden van de jeugdtheaterschool

Debbie Beukers

Debbie Beukers - Zang/musical docent en coordinator 

Debbie studeerde in 2009 af aan het Conservatorium INHOLLAND richting musical/muziektheater in Alkmaar. Ze speelde o.a. in de Man van la Mancha en stond in 2010 in de Viva 500, als één van de succesvolle vrouwen. Al vóór en tijdens haar opleiding geeft ze dans en zangles en heeft daarom al ruim 11 jaar lesgeef ervaring. Met deze ervaring wil ze alle leerlingen bij Mamagaai op een positieve manier kennis laten maken met het zingen en het ontdekken van ieders eigen stemgeluid. Behalve bij Mamagaai geeft Debbie ook privé en duo-zanglessen aan huis in Castricum (www.castricumzangles.nl). 

Ymke Fros

Dansdocent en leidinggevende van de theaterschool.

Ymke Fros geeft haar passie voor theater en beweging graag door aan haar leerlingen. De lessen van Ymke zijn energiek, positief en gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke leerling.
Naast haar activiteiten als docent en leidinggevende bij Mamagaai, is Ymke werkzaam als yoga docente, danseres en choreograaf voor diverse bedrijven waaronder HALTE 6. Als mede-oprichter van dit productiehuis voor dans & theater maakt halte 6 locatie en educatie voorstellingen voor het basisonderwijs. www.halte6.nl | www.ymkefros.nl

Rosemarijn Moen

Directrice & Eigenaar van Theaterschool Mamagaai.

Rosemarijn richte alweer meer dan twintig jaar geleden, theaterschool Mamagaai op. Met de theaterschool wil Rosemarijn kinderen de kans geven zich te ontwikkelen op theatetraal en emotioneel vlak, in een veilige omgeving. Aandacht voor het kind staat voorop.

Naast haar werkzaamheden bij de theaterschool is Rosemarijn coach en eigenaar van Mu Coaching. Lees meer over Mu Coaching.

 

Marc Ramaekers

Zakelijkleider

Marc is sinds 2017 als zakelijkleider actief bij Mamagaai. Hij beheert de budgetten en richt zich op verdere ontwikkeling van de theaterschool. Hierbij is Marc tevens verantwoordelijk voor de marketing. 

Naast Mamagaai is Marc eigenaar van KampVakanties zomerkampen. Met dit bedrijf kunnen kinderen, jongeren en volwassenen gedurende de zomer lessen krijgen van de top uit het theatervak. Het aanbod bestaat uit o.a. een musicalkamp, danskamp, muziektheaterkamp en zangkamp. Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.kampvakanties.nl

Karin Bos

Docent zang 

Karin is een gedreven musicalactrice en docente die in grote theaterproducties speelde. Zo was Karin 'Nijntje' in Nijntje de musical en speelde ze in Soldaat van Oranje.

Na haar opleiding aan het conservatorium studeerde ze o.a. aan het Universal Voice Instituut. 

Karin geeft zowel musical als zanglessen op verschillende plaatsen in het land en valt soms in als docent op het conservatorium. Haar privé zanglessen in Amsterdam verzorgd ze vanuit 'de zangschuur'.

 

Pieter van Boort

Speldocent

Pieter is een gedreven theatermaker die zich binnen Mamagaai richt op de acteerkant van het vak. 

Naast zijn werk voor Mamagaai is Pieter als docent en regisseur betrokken bij verschillende theaterscholen. Tevens was hij als acteur te zien in meerdere televisieseries en reclames. 

Pieter won de Rotary Amateurkunstprijs 2011 voor de regie bij toneelvereniging ODI te Almere.

Carolien van Wijngaarden

Ik ben Carolien van Wijngaarden en werkzaam als theaterdocent/regisseur/maker bij Mamagaai! Naast mijn werkzaamheden bij Mamagaai ben ik (camera) actrice, schrijf ik scenario’s voor film en tv en loop ik op stelten op diverse festivals in binnen en buitenland.

Ik ben een actieve theaterdocent die het belangrijk vindt dat kinderen met veel plezier spelen en durven om iemand anders te zijn. In mijn lessen hou ik rekening met de verschillende talenten die de kinderen hebben en motiveer ik ze buiten de gebaande paden te treden.

Als regisseur maak ik graag mooie plaatjes en leer ik kinderen graag hoe je ook zonder tekst en op de achtergrond het stuk kan verrijken.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017