AMBITIEKLAS BOVENBOUW

Ambitieklas-bovenbouw 13 t/m 18 jaaR: De lat ligt hier hoger dan
bij de andere leerjaren.

 
 

Deze klassen zijn er omdat een klein deel van onze leerlingen zich sneller ontwikkelt dan gemiddeld. Ben jij een zeer gemotiveerde leerling die er voor 100% voor wil gaan? Geef dit aan bij de docenten. Wie weet nodigen we je uit voor een Ambitie-intakegesprek. In 2019-2020 werken de Ambitieklassen toe naar de professionele en échte musical ‘Legally Blonde’. Je speelt de musical 2x in Theater de Luifel. Vanaf 13 jaar kun je in aanmerking komen voor onze bovenbouw ambitieklassen.

 
 
Doodle5.png
 

Je kiest voor onze ‘Ambitieklas bovenbouw’ omdat:

• Je in leerjaar 3, 4, 5 of 6 zit (13 t/m 18 jaar).
• Je bent 100% klaar om alles uit jezelf te halen!
• Zit je in leerjaar 5, dan ben je klaar voor de volgende stap binnen onze school: de Heroes Academy!

MAMAGAAI PRESENTEERT DE MUSICAL ‘LEGALLY BLONDE’!

De bovenbouw ambitieklas-leerlingen spelen, zingen en dansen in deze waanzinnige musical!

‘Legally Blonde’ vertelt het verhaal van een meisje dat aan de universiteit van Harvard rechten gaat studeren om haar ex-vriend terug te winnen. Ze ontdekt hoe ze met deze kennis andere mensen kan helpen en beseft daardoor, dat ze meer is dan een ‘dom blondje’. Uiteindelijk wint ze zelfs een belangrijke rechtzaak, dumpt ze haar ex-vriend die om een tweede kans smeekt en vindt ze de ware liefde bij een verlegen mede-student.

 

Eindvoorstelling met de GEHELE THEATERSCHOOL!

Aan het einde van het seizoen maken alle leerlingen van de JTS met 1 vaste docent een ‘eigen gemaakte’ voorstelling met dit keer als thema : ‘Romeo en Julia’. Hier combineren wij alle klassen van de JTS in één voorstelling. Te zien in mei/juni 2020. (Kaarten 12,50 p.p.)

 
ForestbrookMiddleSchoolsLegallyBlondeJrMyrtleBeach.jpg

Legally Blonde

Musical ‘Legally Blonde’ is te zien op 28, 29 februari en 1 maart 2020 in Theater de Luifel in Heemstede. Kaarten €14,50.

 

Heroes
Academy

16 t/m 22 jaar

Jullie staan aan de start van onze bovenbouw-tak;
de ‘Heroes Academy’

De rode draad van Heroes Academy? Dat is de Heroes Journey, de reis van de held. Dat is een manier om op zoek te gaan naar je eigen identiteit. De belangrijkste thema’s uit die reis, zoals ‘adventure’ en ‘Increase awareness’ gebruiken we als basis.

 

2 daagse mEt overnachting

Tijdens een 2 daagse met overnachting in Vogelenzang krijgen jullie een heel tof programma aangeboden. Denk aan trainingen, gave workshops, inspirerende oefeningen en opdrachten. Daarmee kun jij de volgende stap zetten in je ontwikkeling, jouw eigen heldenreis. We gebruiken methodes zoals Voice Dialogue en Storytelling om op zoek te gaan naar jouw flow en spark.

 

Authenticity – creativity – culture - loyalty - respect - art – poetry- music - sport - sustainable - invent – optimistic – pitch – speak – enterprising - focus – discipline – innovate - global - young - enjoy – nature - off the grid - into the wild!