EINDVOORSTELLING JTS

Eindvoorstelling onderbouw jeugdtheaterschool!

Aan het eind van het seizoen staan wij met de onderbouw van de Jeugdtheaterschool op de planken. Ieder jaar kiezen we een bekende Titel, Thema of Griekse tragedie en maken hiervan een prachtige compilatie voorstelling. In juni 2020 staat onze school met ‘Romeo en Julia’ in Theater de Luifel.

 
 
 
Doodle_romeo.png
 
 

ROMEO EN JULIA

Romeo en Julia, wie kent ze niet? Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang steeds opnieuw te raken en te inspireren. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde voor elkaar.

Elke klas van onze Jeugdtheaterschool laat zich samen met hun docent opnieuw door dit verhaal inspireren. Zoals Romeo en Julia een antwoord zoeken in hun liefde zoeken al onze klassen naar nieuwe antwoorden en ontdekkingen in dit klassieke drama. Waar gaat dit stuk dat een onmogelijke liefde toont nu eigenlijk echt over? Waar komt de haat vandaan? En is het naïef om te denken dat we haat met liefde kunnen bestrijden?

Twee weekeinden te zien in Theater de Luifel , juni 2020.