FESTIVAL MAMAGAOS

Toegankelijk voor leerjaar 3 t/m 5!

Alle bovenbouw leerlingen zijn tijdens ons festival aanwezig en beleven de leukste Mamagaai-Dag van het jaar! In 2020 staat ons Mamagaos Festival Weekeind, geheel in het teken van;  ‘Scary Theater’!

‘verplichte’ JTS- lessen /dag!

Leerjaar 3, 4 en 5 van Acteren en Film, volgen tijdens ons Festival  ‘verplichte’ lessen met uitdagende workshops én treden op met hun ware ‘Scary Theater’ of ‘Horror’ voorstelling. 

Ambitieklas bovenbouw volgen tijdens ons Festival ook deze  ‘verplichte’ lessen met uitdagende workshops en komen natuurlijk naar de andere voorstellingen kijken! 

Alle leerlingen van leerjaar 3 t/m 5 zijn ‘verplicht’ om naar elkaars voorstelling te komen kijken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, wat natuurlijk super gaaf is! 

Naar elkaar kijken is niet alleen heel tof en leerzaam, maar zo steun, stimuleer en inspireer je elkaar natuurlijk ook! Het is een weekeind dat vol staat van creativiteit, gezelligheid en feest. 

Dit jaar hebben wij als thema ‘Scary Theater’. De gene die het meest  ‘eng’ verkleed komt naar ons Festival komt, wint een toffe prijs! De avond eindigt met een vette ‘Scary’ disco!

 
 
Doodle_Scary.png
 

Programma

Zaterdag 8 februari 2020

• Leerjaar 3 en 4 spelen 2 x hun ‘Scary Theater’ voorstelling. 1 x gratis toegankelijk voor JTS publiek en 1 x (betaald) voor eigen publiek.
• Toffe workshops wisselen onze Theatervoorstellingen af. 
• Vette ‘Scary’ Disco! 19.00-22.00 (Introducé welkom vanaf 19.00 uur)

Tijden van de voorstellingen en workshops volgen nog.