Kinderpartijtje
Dans

Dans je eigen dansclip!

Tegenwoordig dansen kinderen mee met alle nieuwe hits via filmpjes en clips vanaf youtube. Bij een dansfeestje mag je je favoriete artiest/lied kiezen en daarop maak je samen met al je vrienden en vriendinnen een gave dans. Aan het eind komen alle ouders kijken naar jullie dansclip!

 
Kinderparty.png
 

Aandachtspunten:

 

• Ouders/verzorgers wachten in de hal tot de docent hen komt halen. Omdat er verschillende leslokalen zijn, proberen we het ‘verkeer’ door de gangen beperkt te houden. Hollen en schreeuwen is natuurlijk uit den boze.

• Ouders kunnen niet bij het partijtje blijven. Uit ervaring is gebleken dat kinderen zich losser gedragen als de ouders/verzorgers er niet bij zijn. Bovendien is de verrassing groter voor ze bij de eindvoorstelling wanneer ze er niet met hun neus op zaten.

•  Elk feestje is anders en uniek! Door de samenstelling van de groep en de diverse docenten die we hebben is elk feestje verschillend. Elke docent heeft een eigen manier van werken en heeft het beste zicht op wat haalbaar is en waar de kinderen behoefte aan hebben. Het plezier van de kinderen staat bovenaan en dus is elk feestje uniek! Bij musical-feestjes werken we niet met kostuums, kinderen mogen wel verkleed komen in kleding die past bij de gekozen musical.

•  De voorstelling is in het leslokaal, na het feestje is de ruimte vaak nodig voor andere activiteiten. Lang nabespreken is in het lokaal niet mogelijk.

• 
Voorafgaand aan het feestje kunt u (zelf meegebrachte) taart met limonade of frisdrank komen eten en drinken met de kinderen en bijvoorbeeld tegelijk het 'cadeau-moment' houden. U kunt een kan limonade bestellen voor €2,50 aan de bar van de Luifel, taart mag u dan zelf meenemen. Wel graag vooraf aangeven is alleen mogelijk als de Luifel al open is voorafgaand aan het feestje.

• Afsluitend na het feestje kunt u (mits de bar is geopend) aan de bar een drankje nuttigen met de ouders die zijn komen kijken.

*vanwege de veiligheid van de kinderen tijdens een feestje, zijn bovenstaande foto’s niet daadwerkelijk van een kinderfeestje.

 

Tijden en locaties:

 

INFORMATIE

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.
Locatie: Luifel-Heemstede, 
Herenweg 96 in Heemstede
Docenten: Carolien en Debbie

Het partijtje duurt in totaal 2 uur,
inclusief 30 minuten voorstelling.
Minimaal 10 en maximaal 15 kinderen.
(U mag niet meer dan 15 kinderen meenemen)


Tijden

Woensdagmiddag 13.30 uur t/m 15.30 uur
Woensdagmiddag 16.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag 16.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag 10.30 uur t/m 12.30 uur
Zaterdag 13.00 uur t/m 15.00 uur
Zaterdag 15.30 uur t/m 17.30 uur
Zondag 10.30 uur t/m 12.30 uur
Zondag 13.00 uur t/m 15.00 uur
Zondag 15.30 uur t/m 17.30 uur

Bovengenoemde tijden zijn richtlijnen en kunt u aangeven bij de aanvraag. Mamagaai is afhankelijk van de agenda's van de Luifel en van de diverse docenten. Het kan dus zijn dat de aanvraag datum of tijd niet mogelijk is, wel kijken we dan naar een andere mogelijke dag/tijd.


Kosten

Kosten: € 165,-
Inbegrepen: Limonade en iets lekkers.