Kinderpartijtje
Toneel

Maak je eigen TOneelstuk!

Kinderen beschikken over enorm veel fantasie, en daar maken we in jouw toneelstuk gebruik van! Samen met de kinderen fantaseren we een verhaal bij elkaar. De hoofdrol is natuurlijk voor de jarige. Het verhaal, de rollen, de teksten noem maar op... het wordt helemaal wat jullie er zelf van willen maken. En misschien komen er nog wel kostuums aan te pas... Aan het eind komen de vaders en moeders naar jullie voorstelling kijken!

 
WillemKox-DSC9900,xlarge.1552231727.jpg
 

Aandachtspunten:

 

• Ouders/verzorgers wachten in de hal tot de docent hen komt halen. Omdat er verschillende leslokalen zijn, proberen we het ‘verkeer’ door de gangen beperkt te houden. Hollen en schreeuwen is natuurlijk uit den boze.

• Ouders kunnen niet bij het partijtje blijven. Uit ervaring is gebleken dat kinderen zich losser gedragen als de ouders/verzorgers er niet bij zijn. Bovendien is de verrassing groter voor ze bij de eindvoorstelling wanneer ze er niet met hun neus op zaten.

•  Elk feestje is anders en uniek! Door de samenstelling van de groep en de diverse docenten die we hebben is elk feestje verschillend. Elke docent heeft een eigen manier van werken en heeft het beste zicht op wat haalbaar is en waar de kinderen behoefte aan hebben. Het plezier van de kinderen staat bovenaan en dus is elk feestje uniek!

•  De voorstelling is in het leslokaal, na het feestje is de ruimte vaak nodig voor andere activiteiten of een volgend feestje. Nabespreken is in het lokaal niet mogelijk, wel in de foyer.

• 
Voorafgaand aan het feestje kunt u (zelf meegebrachte) taart met limonade of frisdrank komen eten en drinken met de kinderen en bijvoorbeeld tegelijk het 'cadeau-moment' houden. U kunt een kan limonade bestellen voor €2,50 aan de bar van de Luifel, taart mag u dan zelf meenemen. Wel graag vooraf aangeven! Het is alleen mogelijk als de Luifel al open is voorafgaand aan het feestje.

• Afsluitend na het feestje kunt u (mits de bar is geopend) aan de bar een drankje nuttigen met de ouders die zijn komen kijken.

*vanwege de veiligheid van de kinderen tijdens een feestje, zijn bovenstaande foto’s niet daadwerkelijk van een kinderfeestje.

 

Tijden en locaties:

 

INFORMATIE

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.
Locatie: Luifel-Heemstede, 
Herenweg 96 in Heemstede
Docenten: Carolien, Mylene, Julia, Juliette, Pauline, Eva en Debbie

Het partijtje duurt in totaal 2 uur,
inclusief 30 minuten voorstelling.
Minimaal 10 en maximaal 15 kinderen.
(U mag niet meer dan 15 kinderen meenemen)


Tijden

Vrijdag 16.00-18.00 uur
Zaterdag en zondag 13.00-15.00 uur en 15.30-17.30 uur

Bij de aanvraag kunt u kiezen uit diverse data en tijden. Buiten deze data en tijden is het helaas niet mogelijk.


Kosten

Kosten: € 165,-
Inbegrepen: Limonade en iets lekkers.