MINI-MUSICAL

Vanaf 7 jaar kun je starten met onze speelleerklassen. Dit is het begin van de opleiding aan onze Jeugdtheaterschool. Plezier beleven, ‘angsten’ overwinnen en veiligheid in de groep staan centraal! Theater is een prachtig middel om met deze thema’s aan de gang te gaan. Ze maken kennis met alle facetten van theater, zang en dans.

Wil je je niet voor een heel jaar opgeven, en eerst kennis maken met ons dan kun je ook meedoen met onze ‘mini-musical’. We werken hier puur musicalgericht toe naar een kleinschalige voorstelling die we laten zien in Theater de Luifel in Heemstede. Alle rolletjes worden door de leerlingen zelf gespeeld. Alles is laagdrempelig en heel kleinschalig van opzet. Doel van de Musicalgroep: Plezier, vrij op het podium staan en kennis maken met onze Jeugdtheaterschool.

 

Wegens succes, komt ze weer terug bij Mamagaai, onze lieve Annie!

Annie is het kleine brutale weesmeisje met het hart van goud, een koppie vol rode krullen en haar ondeugende hond. In het weeshuis van de altijd bezopen Miss Hannigan slijt Annie haar dagen. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Wat begint als een reclamestunt, eindigt als een vriendschap voor het leven. Een heerlijke musical voor jong en oud met bekende liedjes als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’. 

In december 2019 te zien in Theater de Luifel.

 
 
 
Annie.jpg
 

Wat is het belangrijkste verschil tussen onze Jeugdtheaterschool en Mini-Musical?

 
 

Onze jeugdtheatherschool

• De leerlingen krijgen wekelijks een heel schooljaar (35 lessen van 120 min) inhoudelijke lessen op het gebied van zang, dans en toneel.

• Ze treden op in onze professionele Grote-Musical, ‘Aladin’ en maken aan het einde van het seizoen met de hele school een ‘eigengemaakte’ voorstelling met als thema de: Romeo & Julia. Beide voorstellingen zijn te zien in Theater de Luifel in Heemstede.
MINI-MUSICAL

• De leerlingen krijgen wekelijks les (15 repetities van 90 min) en werken alleen musical gericht.

• Deze Mini-Musical is te zien in Theater de Luifel en is laagdrempelig van opzet, met eenvoudige kostuums en decor.

Mamagaai presenteert met haar Mini-Musical cursisten in 2019 ‘Annie’! Start 4 september 2019. Deze voorstelling is laagdrempelig en kleinschalig van opzet. Te zien zaterdag 7 december 2019  in Theater de Luifel.

INFORMATIE

• 15 repetities van 90 min.
• Lessen starten woensdag 4 september 2019.
• Lesdag: woensdagmiddag in Heemstede of Haarlem
(Haarlem start alleen bij voldoende aanmeldingen voor Heemstede)
• Tijden: 13.30-15.00 uur en/of 15.00-16.30 uur
• Kosten €195,00 voor 15 repetities.
• Locatie lessen:
– Heemstede (Theater de Luifel, Herenweg 96 2101 MP Heemstede)
- Haarlem (Hart Haarlem, Kleine Houtweg 18 2012 CH Haarlem)
• Kaarten voorstelling 7 december 2019 in Theater de Luifel  €7,50 p.p.