Mini-musical

Mini-musical: 7 t/m 10 jaar.

Vanaf 7 jaar kun je starten met onze speelleerklassen. Dit is het begin van de opleiding aan onze Jeugdtheaterschool. Plezier beleven, ‘angsten’ overwinnen en veiligheid in de groep staan centraal! Theater is een prachtig middel om met deze thema’s aan de gang te gaan. Ze maken kennis met alle facetten van theater, zang en dans.

Wil je je niet voor een heel jaar opgeven, en eerst kennis maken met ons dan kun je ook meedoen met onze ‘mini-musical’. We werken hier puur musicalgericht toe naar een kleinschalige voorstelling die we laten zien in Theater de Luifel in Heemstede. Alle rolletjes worden door de leerlingen zelf gespeeld. Alles is laagdrempelig en heel kleinschalig van opzet. Doel van de Musicalgroep: Plezier, vrij op het podium staan en kennis maken met onze Jeugdtheaterschool.

Wat is het belangrijkste verschil tussen onze Jeugdtheaterschool en Mini-Musical?

Op onze Jeugdtheaterschool:
• 
De leerlingen krijgen wekelijks een heel schooljaar (35 lessen van 120 min) inhoudelijke lessen op het gebied van zang, dans en toneel.

• Ze treden op in onze professionele Grote-Musical, ‘De Kleine Johannes’ en maken aan het einde van het seizoen een eigen theatervoorstelling. Beide voorstellingen zijn te zien in Theater de Luifel in Heemstede.

Mini-Musical:
• 
De leerlingen krijgen wekelijks les (15 repetities van 90 min) en werken alleen musicalgericht.

• Deze Mini-Musical is te zien in Theater de Luifel en is laagdrempelig van opzet, met eenvoudige kostuums en decor.

Mamagaai presenteert met haar Mini-Musical cursisten ‘Annie’!

Het is een leuke Mini-Musical waar de kinderen de bekende liedjes lekker kunnen meezingen. Het weeskindje Annie barst van optimisme en zit vol dromen. Annie werd ooit aan de voordeur van het weeshuis achtergelaten. De enige herinnering aan haar ouders is een deel van een zilveren medaillon en een briefje waarin haar ouders beloven dat ze haar ooit terug zullen ophalen. Annie gelooft sterk in die belofte en maakt intussen het beste van haar leven. Miss Hannigan heeft de leiding over het weeshuis en ze maakt het Annie en de andere kinderen niet gemakkelijk. Annie besluit daarom zelf op zoek te gaan naar haar ouders en ze vlucht weg.

Deze voorstelling is laagdrempelig en kleinschalig van opzet. Te zien 10 dec 2017  in Theater de Luifel.

Info:

• 15 repetities van 90 min.
• Lessen starten woensdag 21 maart 2018.
• Lesdag: woensdagmiddag in Heemstede.
• Tijden: 13.30-15.00 uur en/of 15.00-16.30 uur
• Kosten €195,00 voor 15 repetities.
• Locatie lessen:
– Heemstede (Theater de Luifel, Herenweg 96 2101 MP Heemstede)
• Kaarten voorstellingen 30 juni 2018 in Theater de Luifel  €7,50 p.p.
• Docent: Carolien van Wijngaarden

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017