WELKOM BIJ GAAIES, DE BOVENBOUW VAN ONZE THEATERSCHOOL.

Een jeugdtheaterschool is er niet alleen voor jonge kinderen. Met Gaaies geven wij ook jongeren vanaf 13 jaar de kans zich te ontwikkelen. Waarom een aparte afdeling? Omdat jongeren hun eigen wensen hebben! En met Gaaies proberen wij te bieden wat jongeren leuk vinden. 

Wanneer je in onze bovenbouw komt mag je deels zelf bepalen wat je gaat doen. Kies je voor acteren & film? Of ligt je passie meer bij musical-performance (start alleen bij voldoende interesse, mail hierover naar debbie@mamagaai.nl)? Zo heb je het perfecte jaar bij onze jeugdtheaterschool. 

 
 

Acteren & Film

Leerjaar 3: 13, 14 jaar
Leerjaar 4: 15, 16 jaar
Leerjaar 5: 16, 17 en 18 jaar

 

Wil jij je focussen op theater-maken, op acteren zowel voor de camera als op het toneel? Dan is onze cursus Acteren & film echt iets voor jou! Je werkt aan verschillende spel elementen en werkt met de docenten aan zowel camera acteren als podium acteren. Lees meer en geef je op!

 
 

Ambitieklas

Leerjaar 3 t/m 6 

Ben jij die leerling die net meer wilt? Harder werken en nog meer leren? Het kan zijn dat we je vragen voor onze ambitieklassen. Bij de ambitieklassen leggen we de lat net wat hoger zodat je door kan groeien in je eigen tempo.